7 de maig del 2013

JORNADA DE PORTES OBERTES



El proper dissabte dia 11 de Maig, farem la jornada de portes obertes, per les famílies interessades en conèixer el centre, les diferents estances i la nostra manera d'entendre la llar d'infants.

Estareu tots molt ben rebuts !
Fins dissabte

5 comentaris:

lidia ha dit...

Desde la meva experiència (6 anys amb dos nens), vui recomanar als pares i mares que encara no han escollit una llar d'infants per els seuf fills, que considerin positivament la llar d'infants les baldufes ja que puc donar fe, que les professores d'aquesta llar, són persones molt eficients i professionals en la cura dels nostres fills.
I des d'aquí, aprofito per donar-los les gràcies a totes, per cuidar dels meus fills amb tanta dedicació, carinyo i tendresa dia rera dia durant aquest sis anys.

yoli ha dit...

Despres de tres anys de tenir-hi la meva filla us puc dir que val la pena alhora d'escollir una llar tenir-la en compte.
Hi trobareu unes grans educadores i sobretot unes grans persones.
Moltes gracies per tot

Lídia ha dit...

Després de la meva experiència amb el meu primer fill a la llar, ara hi porto el segon i no dubtaria a portar-n'hi un altre. Els cuiden com si cada un fos d'elles, els mimen, els porten com prínceps.
i com sempre us dic a totes: moltes gràcies per ser com sou.

Montse ha dit...

Recomanar qualsevol cosa sempre és difícil perquè tots busquem coses diferents, però, recomanar les baldufes és fácil, el petit si sent com a casa, té ganes d'anar-hi, i sabem que i va feliç.
No només això, el menjar és diàri, Excel·lent i la cuinera fantástica!!.
Les educadores són persones obertes, que saben el que fan i com han de treballar i ajudar al seu dia a dia cada nen/a i a més a més, ens orienten als pares en qualsevol de les nostres inquietuts.
El mètode educatiu és també molt interessant i obert.

En definitiva però... és fácil perquè de seguida et sents com a casa, els petits, i els pares.

Se'ns dubte jo tornaria a escollir el mateix si és que es donès la oportunitat.

M.Àngels ha dit...

Quan va ser hora de triar llar estava una mica perduda. Vaig poder estar amb la Paula fins que va fer 14 mesos i sens dubte m'era difícil deixar-la. Mesos abans vaig començar a pensar en les llars i la primera que vaig anar a veure va ser les Baldufes. Per qüestions de feina no podia anar a veure la llar a les tardes així que l'Assumpta no va dubtar a ensenyar-me-la un matí. Em va agradar com està distribuida l'escola, el pati, però sobretot la manera de treballar. No en vaig anar a veure cap més.
Ara la Paula està apunt d'acabar l'estada a la llar i se'ns dubte no em penedeixo de la tria que vam fer. A la llar la Paula hi ha trobat un grup de 9 educadores (Maria inclosa) que l'estimen, la cuiden, la mimen i l'acompanyen en el camí de la infantesa, i nosaltres els pares hi hem trobat la tranquil·litat de saber que la nostra filla rep tot el que necessita i alhora se li dona espai per fer al seu aire.
No crec que hagués trobat una llar millor. GRÀCIES PER TOT i els que tingueu dubte... aneu a veura la llar i parleu amb les educadores, segur que us agradarà.