13 de maig del 2013

ENS VE A VEURE L' AMBULÀNCIA

CLIQUEU A SOBRE I US PODREU DESCARREGAR LES FOTOS DE L'AMBULÀCIA
     plus.google.com/photos/109623115182714701410/albums/5877503914840680257


El pare de la Paula Hidalgo,  de baldufes grogues, ens va  fer passar una bona estona,  al mateix temps que vam descobrir un munt de coses de les ambulàncies.   Moltes Gràcies Javi!!!

5 comentaris:

M.Àngels ha dit...

Que xules les fotos!! I que bé que s'ho van passar!! A la Paula li va agradar molt pujar a l'ambulancia i a la camilla. Ah! i a casa sempre fa "ninó ninó ninó!!" Estava super contenta. I ja veuràs quan vegi les fotos del blog !!

Gràcies papa de la Paula Hidalgo i a les Baldufes per haver fet possible que els nostres nens vegin un ambulància des de dins.

Montse ha dit...

Quina gràcia veure'ls disfrutar així!!!

Ara en Lluc quan veu una ambulancia se li omple la boca!! "Ambulancia!! noi, sirena soroi!! ninoooo, ninoooo" i riu, riu molt.

S'ho va passar molt bé! Tan com nosaltres veien les fotos i les cares d'emocionats que fan tots!

Gràcies pare de la Paula H. i gràcies Baldufes per donar l'oportunitat als nostres "peques" de sorpreses com aquestes!!

Annabel ha dit...

Moltes gràcies, pare de la Paula Hidalgo per l'oportunitat que has donat als nostres nens i nenes de conèixer una ambulància. Quina activitat més divertida, s'ho van passar pipa! Quantes coses que han après amb aquesta visita sorpresa!
Gràcies Baldufes per fer-ho possible.

Marta ha dit...

Ens ha agradat molt veure les fotos de la visita de l'ambulància. Ja ens ho havia explicat, però veient les fotos ha recordat més coses i ho hem pogut disfrutar més

MARTA ha dit...

Que xules les fotos!!!
Ens ha agradat molt poder-les mirar i així veure com s´ho van passar de bé passejant amb la camilla, posant-se els guants, les benes i pujant a l´ambulància tot fent sonar la sirena!!!
Una gran experiència!!!
Gràcies Javi!!!