2 de setembre del 2013

La vostra col·laboració ens ha fet molt feliç!!

Avui dilluns la Neus, la tieta d'en Martí amb els cosinets, Maiol i Helena ens han explicat un conte preciós del mussol: "Una mica perdut."








L'avi d'en Martí, en Xicu el divendres 30 d'agost en ens va fer gaudir amb la música d'acordió i harmònica. A fora al jardí vam ballar el tren pinxo i els gegants!!!














La  M. Àngels, la mare de la Paula el dimarts 27 d'agost en va explicar un conte ben diferent! i ho va fer amb anglès.    












MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!!

3 comentaris:

M.Àngels ha dit...

Col·laborar en el vostre projecte educatiu és un luxe, i amb uns nens i unes educadores tant atents tot és molt fácil.

Quina nostàlgia avui quan passàvem per davant de Les Baldufes i veía que la llar era oberta i la Paula al cotxe amb mi ...

A casa parlem molt de vosaltres i avui sense solta ni volta la Paula ha començat a dir el nom de totes. Com us estima!! Jo quasi ploro, jeje!

Montse ha dit...

Nosaltres no hem pogut col·laborar però és una iniciativa fantástica: donar l'oportunitat de poder disfrutar de la llar i dels nens i que ells també disfrutin d'una forma diferent i amb algunes històries, músiques que costaria que les tinguèssin tan properes...

L'estança de'n Lluc (i la nostra) amb vosaltres s'acaba i és trist i esperançador alhora, el cor se'ns trenca i alhora els pulmons s'eixamplen pels nous camins que ens esperen!! quants nous reptes...

Suposem que ell sempre ens farà tirar endavant i agafar els nous reptes amb MOLTA empenta i energia!! (ja sabeu!!), però tingueu per segur que no us oblidarem mai, i que sigui el que sigui que faci a la vida... una part us pertany a vosaltres pel fet d'haver sigut les primeres educadores que va tenir! i se'ns dubte les millors!!!

Intentarem seguir la vostra estel·la d'una manera o altre...

Una abraçada!!!

Teresa ha dit...

Gràcies per haver estat el primer graó de la nostra educació. Hem descobert un món més enllà de la família, on hem estat estimades i respectades, i alhora hem aprés a estimar i respectar als altres.
Gràcies!! No us oblidarem mai.

Alba i Abril Rincón