10 d’abril del 2013

20 ANYS FENT ESCOLA

El projecte pedagògic de les baldufes el vam iniciar l'any 1993, des d' aleshores hem fet un llarg camí.
Tots aquests anys han estat genials compartint el dia a dia amb els infants; amb les seves particularitats i diferencies que els fan cadascú d' ells únics i entranyables.
Som afortunades de viure aquesta primera etapa de la infància , la més extraordinària i bonica. Només són tres anys que passen volant, però les empremtes que deixen són permanents i marquen el nostre itinerari com escola.
També som afortunades de treballar en aquest primer graó del  sistema educatiu, infravalorat socialment i força oblidat per l'administració però importantíssim  perquè s'estableixen les bases més importants sobre les quals s'edificarà el creixement intel·lectual i social dels nostres infants, a més sense oblidar que ells són el futur de la societat.

Les Baldufes continuarem treballant amb il·lusió per que els nostres nens i nenes siguin feliços i creixin amb autonomia i bondat. Perquè ells són el nostre futur! 
A tots el pares i mares us agraïm profundament la confiança i el suport que ens doneu any rere any.


3 comentaris:

M.Àngels ha dit...

Nosaltres si que tenim sort de tenir-vos a vosaltres.
No em cansaré de repetir que contenta que estic d'haver triat la vostra llar d'infants.

Veure la Paula tant feliç perquè se'n va a Baldufes, sentir-la parlar de totes vosaltres i dels seus companys, veure les fotos al blog, llegir l'agenda o la llibreta de classe, tot, això ens fa sentir més a prop vostre, de les seves activitats i de la seva evolució com a persona fora de casa.

A vegades hi ha que em diu: ostres quin preu tenen les llars d'infants! La meva resposta sempre és la mateixa: les altres no ho sé però a Baldufes val la pena l'esforç econòmic, perquè la recompensa humana és enorme.

GRÀCIES PER FER FELIÇ A LA PAULA i PER DEIXAR QUE CADA NEN CREIXI AL SEU RITME.

Annabel ha dit...

Moltes FELICITATS BALDUFES per aquests 20 anys fent escola.

Ja sabeu lo important que ha set l'escola per a nosaltres. Des del primer dia ens heu donat tot allò que esperàvem i... molt més.

Quan la feina es fa ben feta es nota... i s'ha de dir. No hi ha res que em doni més tranquil·litat que veure a la Martina tant feliç al vostre costat.

GRÀCIES per ser com sou i per fer el que feu.

Continueu així BALDUFES!!

Montse ha dit...

Felicitats!!

I per 20 més!!!

A casa estem encantats amb l'elecció final que vam fer. I sempre us recomanem a tothom!

En Lluc li encanta venir cada dia!!! I sabem perfectament que a les vostres mans (la de les 8) està ben cuidat i portat!!! Tot i que a vegades s'amagui de les mirades ;P li encanta correr i a la vostra llar ha trobat l'espai on el respecten, l'escolten i li donen tot el que necesita. I més i tot!!!

I als pares per suposat que ens ajudeu en tots els dubtes, en moments complicats, ens ensenyeu a tenir la paciencia que necessitem en alguns moments amb els bellugets que tenim per casa ^^

Estic amb la M.Àngels, val la pena l'esforç econòmic!!!!, al capdevall... quin preu té el futur dels nostres fills???

Una abraçada!!!!! i una vegada més: MOLTES GRÀCIES per ser com sou!!