9 d’octubre del 2012

El massatge, una meravellosa font de comunicació.

 La pell és l'òrgan més gran del cos és allò que ens connecta amb el món.

 Els infants no es nodreixen només de menjar, necessiten fonamentalment amor i afecte, que els hi aporta seguretat i acollida emocional per créixer de manera harmònica.

 Amb els massatges ens comuniquem a traves de les mans, les mirades,la veu, els somriures,  el tacte,.... donant resposta a les seves necessitats  amb amor, respecte i escolta.

Són  moments meravellosos de complicitat i comunicació!





5 comentaris:

Montse ha dit...

Ostres!! Amb en Lluc feiem massatges quan era així, però ara és una tasca impossible!! i això que de tant en tant ho provo, mentre posem pijama... però diu que... ell vol el tren o el tractor... Haurem d'esperar una miqueta més, a veure si els torna a acceptar!.

Lídia ha dit...

quins encants! els nens i la Marta. En Iuri ja costa que es relaxi i estigui una mica quiet, realment quan s'aconsegueix això és perquè se sent molt a gust. Moltes gràcies per la feina que feu diàriament, només se'ls ha de mirar la cara de felicitat amb què us miren.

Adriana ha dit...

Que preciosos que estan!!! i quina complicitat que teniu. Es reflexa la tendresa i estima que els hi dones cada dia. Gràcies.

Anònim ha dit...

És meravellosa la tranquilitat que transmeten aquestes imatges. Es quins moments del dia soleu fer aquests massatges?

llar d' infants les baldufes ha dit...

Són moments de relax, són estones per gaudir de la calma, que habitualment solen ser a mig mati. Acompanyats de música tranquil·la, l'educadora observa la predisposició de cada infant i convida a qui en te ganes a gaudir-ne.