25 de juny del 2012

SORTIDA A LA CANOVA DE BATET

Un dia molt especial!!
Les baldufes estaven entusiasmades amb la sortida, pels cargols i les cargolines és la primera excursió de tot un dia amb l'escola i els amics, tota una aventura!

És un dia per gaudir de la natura!. Tot el dia a l'aire lliure :  grans prats que ens permeten corre en llibertat , explorar la natura de manera autònoma i lliure, amb la atenta mirada de les educadores que no ens perden de vista ni un moment!.

Fem jocs d'aigua, juguem amb pilotes, visitem la granja, cantem,........ i explorem tot l'entorn!
Ah! la visita a la granja ens ha encantat hem pogut tocar xais recent nascuts! hem vist el tractor com treballava, i un ramat de xais amb un gos de tura que els feia anar ben juntets.
En definitiva un dia molt intents!! 

5 comentaris:

M.Àngels ha dit...

Que bé s'ho varen passar tots plegats. La Paula va tornar super emocionada, sobretot amb l'autobús. No parava de dir que havia anat amb autobús amb l'Eloi! I això que al matí va plorar per pujar-hi!! Gràcies per oferir un dia tan divertit als nostres nens.
Felicitats per la feina que feu!!!

EVA ha dit...

Aquest any ja sabien la lliçó de memoria, EXCURSIÓ a La Canova, per menjar macarrons, que bons, animals i molta aigua i com no un altre cop amb autobus. S'ho varen passar molt bé i els va agradar molt, per que a tothom li ho explicaven.
Moltes gràcies per les fotos.

Annabel ha dit...

La imatge de veure'ls pujar a tots, tant petitons, a un autobús tant gran... veure allà dalt, el caparró de la Martina, mirant per la finestra ben orgullosa, amb un somriure sota el nas i dient adéu.. em quedarà per sempre en el record!

Després d'un intens interrogatori, jaja.. la Martina, com sempre, poca cosa ens ha explicat, això sí, que havia anat d'excursió, que les companyes de viatge van ser la Paula i l'Aina i que havia vist conills, ocells, xais i cavalls. GRÀCIES per ensenyar-nos lo bé que s'ho van passar!

MARTA ha dit...

Quines fotos més precioses!!!!
Ens ha encantat veure tot el que va fer l´Aina a l´excursió!
Quan va arribar a casa ja ens ho va explicar tot: que s´havia banyat, havia jugat, vist xais i caballs... i va tornar ben contenta i emocionada d´haver anat amb autobús! S´ho va passar genial!
Moltes gràcies pel vostre esforç pq aquell dia tot surti rodó i ells disfrutin!

Montse ha dit...

En Lluc no ens ha explicat res (^^) però se'l veia tan emocionat!! Va dormir tota la nit i ara quan veu els animals encara riu més que abans!!!

Gràcies per l'esforç, la dedicació i la paciència!!!!