29 d’abril del 2011

TOT FENT UNA PASSEJADA ...









Aturem la mirada i obrim la porta als sentits, les imatges , ...la textura , ... els colors, ...les formes, ... Descobrim la bellesa i fem de l’experiència artística una font de coneixement i creixement. Tocant, ... acariciant, ... llepant, ... picant, ... resseguint, ... amb el cos!. En les passejades trobem una oportunitat per conèixer de prop les escultures del nostre barri. Tot caminant pels voltants del Parc Nou, ens trobem el monument de la sardana i l'escultura dedicada a la poetessa Concepció Carreres. Les grans dimensions els criden l'atenció, l'interés fa que tots els nens nenes s'apropin, cadascú al seu aire i lliurement.

2 comentaris:

Lídia ha dit...

És una meravella el que aprenen entre vosaltres. A casa els podem ensenyar coses, però l'experiència que estan gaudint entre vosaltres és difícil de trobar en altres llars d'infants.

carme ha dit...

Cada vegada que anem al Parc Nou en Joan ens porta a visitar els monuments que van anar a veure el dia de la sortida. Gràcies per tot el que feu; s'ho passen bé, aprenen i són feliços.