16 de gener de 2013

Benvingut 2013!!

Les Titelles que ens van portar els Reis a l'escola!!
Ja fa més d'una setmana que hem començat l'escola, deixant enrrere les vacances de Nadal.
Sortosament tots els nens i nenes han agafat el ritme de seguida. Han tornat més grans i amb moltes ganes de jugar i descobrir tot el que els envolta i tenen a l'abast, per tal de treure'n conclusions i anar aprenent.

Us penjem algunes imatges de les Engrunes, els Cargols i les Baldufes, dels primers dies d'escola d'aquest any 2013 
              ______________________________________________________

A les engrunes ens va sorprendre un munt de papers de diari , ben col·locats i com ja us podeu imaginar ràpidament ens hi vam posar jugar fent una gran escampada


__________________________________________________________________________
A  Cargols jugant amb material inespecífic


________________________________________________

Les Baldufes vermelles fem màgia amb pintura.

Aboquem pintura de diferents colors al nostre gust 
Amb ajud pleguem el paper i en desplegar-lo la sorpresa esta servida!
Cares de sorpresa, hem fet màgia!


Costa una mica obrir el tap del pot de pintura! Mentre uns fem pintura uns altres juguem a Baldufes grogues, així a les educadores els és més fàcil atendre les individualitats de cadascú. 
_____________________________________________________________

Les baldufes grogues estem a la perruqueria !!!!!!!!!___________________________________________________

Ens encanta muntar i desmuntar les vies del nou trenet que ens va cagar el Tió !
És un espai que ens atrau i ens entreté, és un lloc per compartir amb amics . 


Amb els blocs de fusta construïm torres, edificis, ciutats.... 


Hem fet suc de taronja!!!! ummmmmmmm! que bó!

6 comentaris:

M.Àngels ha dit...

Comença el 2013 i de nou els menuts cap a Les Baldufes! Se'l veu tots tant contents i concentrats alhora!! Estem contents per l'inici del nou any però també tristos perquè aquest any la Paula deixarà Les Baldufes. Us estima tant! Però de moment continuarem gaudint de les seves aventures a Baldufes Grogues.

Bon Any 2013!!

MARTA ha dit...

Comencem l´any i ho fem amb molta il.lusió! i com sempre l´Aina tan contenta d´anar a l´escola!
I no m´estranya pq s´ho passa súper bé amb el munt d´activitats tan xules que fan!
L´altre dia estava ben emocionada d´haver fet màgia amb la pintura!
Bon any!!!!

Annabel ha dit...

Després d'escoltar molts dies a la Martina: Anem a l'escola avui? Tornem a començar, amb moltes ganes i il·lusió! i és que amb aquests tallers tant divertits s'ho passen pipa! Les titelles que han portat els reis són molt xules!

Bon any a tothom!!

Montse ha dit...

Bon any!!

En Lluc ha començat el nou any amb empenta i ganes!! com sempre ^_^U, ha descobert últimament que li encanta dibuixar, i ara, quan ens despistem... ja té el llapis a la mà!!, El que més li agrada dibuixar és la lluna i el sol, i si ens demana que dibuixem sol demanar-nos el tren, l'aviò...

Tots estàn tan grans!! tan feliços amb vosaltres que... em sembla que el final es farà molt dur!!!... però encara no toca!!!

Anònim ha dit...

Som els pares de l'Oriol que va començar a les Baldufes el passat 14 de gener, l'Oriol anava a la llar d'infants l'Avet i no li agradava gens, estava cohibit i reprimit, no volia anar a escola, sempre deia "escola no!", doncs la sorpresa ha sigut que a les Baldufes s'ha adaptat super bé, està eufòric, ha fet amics i ara diu "escola si!" així que els pares també estem molt contents i volem donar les gràcies a tot l'equip de les baldufes, heu retornat la felicitat a l'Oriol i de retruc a tota la família pq si els nens van bé tots anem bé!

Moltes Gràcies!!

Tere ha dit...

Hola a tothom!Quan l'Abril em diu "vull anar a cole" estic encantada. Marxa contenta, feliç...i com és lògic me'n vaig a la feina amb la tranquil.litat que està en bones mans... Fa deu anys (sembla que era ahir) que l'Alba (la germana gran) ja anava, i tot va ser genial. Em vaig fer un fart de plorar cada vegada que mirava el video d'acomiadament quan va ser l'hora d'anar a P3. No vam dubtar ni un moment a l'hora de triar la llar d'infants on aniria l'Abril. Gràcies a totes per la vostra dedicació i vocació, per fer feliços al més important que tenim, els nostres fills.