21 de març del 2012

Mil gràcies a tots!!!



Aquest curs tenim un nou material al vostre abast per documentar algunes activitats i propostes fetes a les diferents aules  :  LA LLIBRETA O DIARI DE CLASSE .

La podeu trobar al vestíbul !.


Durant el primer trimestre es podien  mirar  al venir a recollir els vostres fills o filles  a l'escola.

A partir del segon trimestre , quan ja hi ha un bon recull d'experiències , us les podeu emportar a casa  i  així  anar-les mirant tota la família amb tranquil·litat .

Aquest treball el volem fer  amb la vostra  col·laboració  i des de l'escola volem agraïr els preuats comentaris que ens aneu  deixant en aquest recull del dia a dia de classe.

Els vostres fills i filles ens van deixant les seves  petjades en el  seu pas per les Baldufes i vosaltres, com a pares, també ens deixereu una bona emprenta del vostre pas per la llar d'infants

                      Mil gràcies a tots!!!

2 comentaris:

M.Àngels ha dit...

Gràcies a vosaltres per fer que els nostres fills puguin reviure el dia a dia a les Baldufes. Si no fos per la llibreta de classe ó per el blog, els pares no tindríem la oportunitat de disfrutar de les seves activitats.

Montse ha dit...

Gràcies a totes i cada una de vosaltres per la feinada de documentar-ho, per posar les maneres que ens arribin als pares, sigui via diàri físic o bé via blog, per la paciència i per l'alegria de poder-nos-ho fer gaudir a tots pares i nens cada vegada que ho veiem i veiem les seves cares d'il·lusió i satisfacció.